Sax with the DJ

‘Sax with the DJ’ bestaat uit een getalenteerde groep muziekverslaafden. Ieder met zijn eigen persoonlijkheid, maar wel dezelfde passie. De basis van de show zijn verschillende deejays met een schat aan ervaring en een groot repertoire. De saxofonist heeft er veel podiumervaring en is de belangrijkste artiest tijdens de act. Aangevuld door gitaristen, percussionisten en andere musici is ‘Sax with the DJ’ ruim inzetbaar op ieder evenement.

De groep speelt al jaren samen in verschillende landen en met succes! Het doel van de show is om zich aan te passen aan de locatie en het publiek van iedere gelegenheid. Ieder feest, van bruiloft tot bedrijfsevenement, wordt van tevoren uitgebreid doorgesproken. Aan de hand van de besproken wensen levert ‘Sax with the DJ’ een act op maat.
Omdat ieder evenement een andere doelgroep heeft, houden we ervan om het repertoire duidelijk te bespreken vooraf. Op deze manier kunnen de deejays zich aanpassen weten ze welk repertoire gewenst is. Heb je geen specifieke wensen, dan kan de deejay uiteraard ook een all-round set neerzetten. Naast de deejay en saxofist is het mogelijk om ‘Sax with the DJ uit te breiden met electrische gitaar, percussie en/of zang.