Videoclip Show

Mixen met videoclips en meer! Uw feest of evenement net even anders. Exclusieve en professionele  show incl. DVD DJ & technicus. Show boordevol gevuld met de beste videoclips voorzien van origineel geluid. Een mooi opgebouwde set met visualisatie, TV schermen en/of  beamerschermen en projectoren. Incl. d&b geluid & complete licht & lasershow.

 

De ervaren DVD DJ zorgt voor een flinke dosis jeugdsentiment en voert u op speciale wijze door de jaren 80, 90, 00’s en de hedendaagse Top 40. De grootste hits van toen en de knallers van nu, in alle mogelijke combinaties. Alles komt voorbij. Interactie met het publiek wordt hierbij zeker niet geschuwd! De lichttechnicus brengt een belevenis aan licht & visualisatie.
DVD-DJ & lichttechnicus zorgen voor de juiste interactie, proeven de sfeer en brengen de show feilloos tot een hoogtepunt. Het optreden is inclusief DVD-spelers, audio- en videomixer. DVD DJ en lichttechnicus aanwezig tijdens de show. Compleet met d&b geluid, lichtshow, lasers, op en afbouw. De show is te boeken als thema show, drive-in show of festival uitvoering.