We love the ‘90s

http://www.remoterental.nl/uploads//90s.jpg
Beleef de jaren '90 opnieuw! Mixen met 90's videoclips en meer! Uw feest of evenement net even anders. Exclusieve en professionele  show incl. DVD DJ & technicus. Show boordevol gevuld met de beste 90's videoclips voorzien van origineel geluid. Een mooi opgebouwde set met visualisatie, flatscreens en/of  beamers. Incl. d&b geluid & complete licht & lasershow.
De ervaren DVD DJ zorgt voor een flinke dosis jeugdsentiment en voert u op speciale wijze door de jaren '90. De grootste hits van toen gemixed in beeld en geluid. Interactie met het publiek wordt hierbij zeker niet geschuwd! De lichttechnicus brengt een belevenis aan licht & visualisatie.
DVD-DJ & lichttechnicus zorgen voor de juiste interactie, proeven de sfeer en brengen de show feilloos tot een hoogtepunt. Het optreden is inclusief DVD-spelers, audio- en videomixer. DVD DJ en lichttechnicus aanwezig tijdens de show. Compleet met d&b geluid, lichtshow, lasers, op en afbouw. De show is te boeken als thema show, drive-in show of festival uitvoering.